We zijn gefocust op rapportage

Voor implementatie van alle rapportages gebruiken we open source BIRT en de software van Actuate — later onderdeel van OpenText™ Analytics — omdat deze tools ons nooit in de steek hebben gelaten om de doelen van onze klanten te bereiken.

Wat we voor u kunnen doen:

e.Report Designer Professional

We hebben 15 jaar ervaring in het het gebruik van e.Report Designer Professional. Onze klanten zijn actief in de sectoren automotive, finance, gezondheidszorg, scholing. We kunnen u helpen bij het ontwikkelen van nieuwe rapporten, of onderhoud en uitbreiding aan bestaande rapporten.

BIRT Spreadsheet Designer

Gebruik BIRT Spreadsheet Designer om volledig functionele spreadsheets te genereren op basis van gegevens uit een of meer databronnen. Mogelijke spreadsheet functionaliteiten zijn onder andere formules, grafieken op basis van de gegevens (dus niet de plaatjes ervan), pivot tabellen, groepen en verwijzingen. Omdat de spreadsheets automatisch gegenereerd kunnen worden is de kans op fouten verkleind tot een absoluut minimum.

BIRT Report Designer

BIRT (Business Intelligence Reporting Tools) is een open source enterprise-grade rapportage ontwikkel tool op basis van het eclipse platform waarmee eenvoudige tot zeer complexe rapportages kunnen worden ontwikkeld. Met BIRT is vrijwel elk rapport denkbaar. Data uit één bron of uit meerdere bronnen tegelijkertijd. In principe is een rapport al te ontwikkelen door middel van eenvoudige ‘drag en drop’ acties, maar als er geavanceerdere technieken nodig zijn is het mogelijk om via scripting elk onderdeel van het rapport naar wens aan te passen. Standaard beschikt BIRT al over een uitgebreid arsenaal aan grafiek typen, maar dat kan worden uitgebreid met externe bibliotheken.

OpenText™ Analytics Designer

OpenText™ Analytics Designer is de commerciële versie van BIRT met aanvullende functionaliteit om het ontwerp proces van interactieve data afhankelijke web applicaties te ondersteunen. Vrijwel elk denkbare visualisatie is mogelijk. 

iServer/iHub management and configuration

iHub is het hart van OpenText™ Analytics. iHub draagt zorg voor alle server taken rondom een snelle en veilige distributie van uw informatie. Schaalbaar vanaf  enkele gebruikers tot enterprise niveau met vele duizenden eindgebruikers of meer... Met onze diepgaande kennis omtrent beheer en configuratie van de software kunnen we ervoor zorgen dat de systemen zo optimaal mogelijk functioneren in relatie tot de aanwezige hardware en licenties. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat u de beschikking krijgt over de juiste licenties.

Highlights:
- e.Report Designer Professional
- Business Intelligence Reporting Tools
- BIRT Spreadsheet Designer
- Analytics Designer

Van Rooij Consultancy B.V.
Tel: +31(0)652478735
KvK: 54766656
BTW: NL.8514.32.153.B01